FPV

Vi har et stort udvalg af FPV (first person view) droner til brug i film, reklamer, events og live streames, både til indendørs- og udendørs flyvning.

FPV er en drone med et lille kamera. Kameraet tilsluttes til en video transmitter, der sender signalet til en video receiver (VRX). Videosignalet bliver konverteret og kommer derefter ud på en skærm som piloten kan styre ud fra den.

Se flere FPV videoer på vores YouTube kanal

ERHVERVSFLYVNING

Flyvning med droner åbner op for mange muligheder i erhvervslivet. Droneflyvning gør det muligt at se bygninger og landskaber fra helt nye vinkler og giver et hurtigt og præcist overblik over selv svært tilgængelige steder.

Se en gennemgang af de typer flyvninger vi udfører og kontakt os hvis du har et projekt du ønsker et tilbud på!

INSPEKTIONER

Droner er effektive til inspektioner af blandt andet:
Tage, tagrender, inddækning, murværk, ovenlys, vinduer, røg lem, ventilationsanlæg, aftræk og skorsten. Vi har desuden også erfaring i inspektion af industri skorstene samt vindmøller. Vi kan derudover inspicere med online flyvning, hvor vi sender LIVE-STREAMNING til dig på din computer, tablet eller smartphone og lige ind på kontoret.

Vi laver også termografering af bygninger.

EL ANLÆG & HØJSPÆNDING

Højspændingslinjer lige fra 0,4 kV og helt op til 400 kV udføres inspektion med special bygget drone, der kan flyve helt tæt på luftledninger og master uden at det går ud over kvaliteten af billeder og film. Inspektionen foregår uden strømafbrydelse.
Vi tilbyder også termografering af el anlæg med drone.

Vi har 20 års erfaring!

SALGSVIDEO EJENDOMME

Skal din ejendom sælges og ønsker du at gøre noget anderledes, så book en overflyvning til en salgsvideo.
Mange ejendomme præsenterer sig langt bedre og virker meget mere spændende hvis hus og eventuel jord vises på video.
En drone video giver køberne en god mulighed for at se ejendommen fra alle vinkler og danne sig et overblik over hvor ejendommen ligger i landskabet, samt hvor matriklen går til.

REKLAME & DOKUMENTATION

Film og video taget med drone vækker opsigt!
Med en drone kan man lave optagelser både inde / ude og oppe / nede.

En drone optager knivskarp HD og er en billig løsning hvis du fx. ønsker at optage en reklamefilm eller vil dokumentere en begivenhed.

LANDBRUG

Book1drone laver markoverflyvninger for ukrudt, tilstand og kontrol.

Desuden laver vi inspektioner af siloer, bygninger, tage og lader.

Se din gård fra oven – vi filmer og tager billeder så du kan få et godt minde!

BRAND & REDNING

Flyvning med droner er effektivt når det handler om at lokalisere hvor man skal sætte ind med brandslukning. Med dronen kan man hurtigt skabe overblik og måske redde dele af bygninger samt indbo.

Hos book1drone flyver vi også med varmesøgende og termografisk kamera, som er yderst effektivt i redningssituationer til lokalisering af personer og dyr.

OVERVÅGNING

Med droneflyvning på komplicerede og store byggepladser eller anlæg kan man spare mange timer i planlægning og logistik ved at få et view fra luften.

Husk at vi laver onlineflyvning, som kan ses direkte på din skærm under flyvningen. Du kan således bestille dronen til at lave nøjagtig den flyvning som er nødvendig for dig.

 

INDHENT TILBUD

Kontakt os for at indhente et tilbud på dit projekt