EVENTS & BROADCASTING

Live broadcaste
Vi kan broadcaste live til tv, Facebook, hjemmesider og storskærme. Det giver arrangørerne og deltagere til et arrangement en helt ny dimension og gør det meget lettere, at brede et arrangement ud til andre interesserede, som ikke er fysisk tilstæde.

Læs mere

Kabel løsning
Vi har mulighed for at kable dronen, så den ikke behøver at lande for batteriskift undervejs. Det betyder i praksis, at vi kan flyve og sende live non stop fra et arrangement.

  • Vi har det bedste udstyr med de bedste zoomkameraer til opgaverne.
  • Vi har erfaring med store set up’s med mange personer og stadig overholde reglerne.
  • Vi tilbyder sikker flyvning og dronerne er udstyret med redundans så de ikke falder ned.

Sikkerhed og overblik
Ved store arrangementer forekommer der ofte pres på hotspots som feks. ind- og udgange når folk ankommer eller forlader et område. Ved hjælp af en drone, får man let overblik og kan på et splitsekund panorere og affotografere meget store områder til gavn for både logistik og sikkerhed.

Med vores zoomkameraer har vi desuden mulighed for, at følge specifikke vigtige elementer og have fokus på områder med store grupperinger. Med billeder af hegn, barrierer og ind- og udgange, kan man hurtigt omdirigere menneskemasser i alternative retninger og derved undgå problemer med flaskehalse.

Ved koncerter kan vi tilbyde at sende live til en platform, hvor alle vagter kan koble sig op med mobil telefon og se live billeder fra dronen. Vi kan naturligvis være i kontakt med sikkerhedscenter og vagter nonstop og panorere efter ønsker under vejs.

 

BROADCASTING

Se video med Martin Jensen med lyd her! 

Med vores sidste nye set up er vi virkelig i stand til, at nedbryde alle myter om dårlig forbindelse mellem droner og OB-vogne. Vi levere den sidste nye teknologi inden for live transmission. HDMI og SDI er standart hos os og er en kablet forbindelse nødvendig så kan det også lade sig gøre.

Har i et kamera der skal bruges i specielle situationer, har vi dronen og får lavet ophænget dertil. Vi tilbyder også her en kablet forbindelse til dronen med strøm der ikke giver afbrydelser af nogen art.

Vi er ikke bange for at prøve nye ting, for som vi plejer at sige: viljen til at ville, giver evnen til at kunne!

HESTESPORT

Vi har Danmarks største erfaring i mediedækning af ridestævner med drone.
I flere år har vi optaget og fotograferet Equitour Aalborg samt DM i dressur, afholdt ved Helgstrand Dressage. Book1drone har desuden dækket Agri Nordic-Baltic Championship, i både Jumping, Dressage, Eventing, Vaulting and Para Dressage. Det største internationale stævne afholdt i Danmark nogensinde.

Med dronen kan vi lave livestream, reklamer og salgsmateriale samt billeder og film til feks. websites. Vi fanger de enkelte equipager med kameraret og følger dem rundt over alle spring eller gennem hele dressurprogrammet.

Det er også oplagt at gøre brug af en drone i forbindelse med military, Alrid og TREC hvor tilskuere står på lang afstand, men gerne vil kunne følge equipagerne live tæt på via storskærm. Med en drone kan alle grene af hestesporten gøres meget mere tilskuervenlig og bredes ud til mange flere.

MOTORSPORT

Rally, baneløb, grusgrav – you name it, her er vi den perfekte løsning på markedet.

Vores store erfaring med droneflyvning gør os også her mere end konkurrencedygtige, vi kan følge biler, motorcykler, dragster, traktortræk alt der bevæger sig ligesom du stod ved siden af, så længe det kan ses fra luften, så kan vi fange det fra luften. Fart er ingen hindring her.

CYKELLØB

Brug af drone er oplagt til alle udendørs sportsgrene, hvor udøverne bevæger sig over store arealer. I en sportsgren som cykelløb, hvor mange cykelryttere er fordelt forskellige steder på ruten er det oplagt, at kunne følge både fører og felt. Ved hælp af droner, kan man skabe overblik selv med stor spredning.

Optagelser kan bruges af både seere og arrangørere.

INDHENT TILBUD

Kontakt os for at indhente et tilbud på dit projekt